Design

Futuristická vila ve Vídni

Futuristická vila ve Vídni


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tato futuristická budova, navržená architekty projektu A01, sedí na kopci a vypadá jako ukotvená kosmická loď. Sochařský dům byl vytvořen jako rezidence pro jednu rodinu, která se nachází ve vesnici nedaleko Vídně. Tyto pozoruhodné obrázky německé fotografky Brigidy Gonzales nás zavedou na prohlídku obydlí.

  • 1 |
Obrovské „nohy“ udržují strukturu na travnaté stráni s vřesovými zahradami.

  • 2 |
Okna od podlahy ke stropu odřízly dlouhé části bílé úhlové budovy.

  • 3 |

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |
Soukromý bazén domů se hnízdí na straně obydlí, pod širým nebem.

  • 8 |

Získejte bezplatné aktualizace e-mailem nebo Facebookem

... A ZÍSKEJTE TOTO ZOBRAZENÍ ZDARMA

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |
Zatahovací dveře odstraňují sklovitou bariéru mezi vnitřními a venkovními prostory a umožňují každodennímu životu proudit z hlavních obytných prostor až k hraní u bazénu.

  • 12 |
Z terasy bazénu vedou schody do jídelny pod širým nebem.

  • 13 |
Interiér domu je světlý a jasný, zdobený čistě bílou barvou, čiré záclony a bledý nábytek.

  • 14 |
Kobereček v obývacím pokoji ozvěny odstínů přikrývky zelené trávy za ní a přírodní schéma břidlicově šedého krbu.

  • 15 |
V oblasti kuchyně pokrývá vysoce moderní schéma jednu zeď v řadě bílých jednotek, zatímco neobvyklý centrální ostrov natahuje další zeď v ostrém designu, který zdůrazňuje architektonický výřez. Kuchyňský ostrov i jídelní židle v okolí jsou vybírány v hlubším odstínu, který dává bledému životnímu prostoru podporu.

  • 16 |
Skleněné balustrády udržují střed uprostřed, otevřené schodiště běhounu a vypadají lehce a nekomplikovaně. Nad jídelním stolem přidává velký bílý lustr jediný náznak dekadence do minimálního interiéru.

  • 17 |
Černá trouba dokončí temný běh černé kuchyně backsplash v oblasti příprav.

  • 18 |

  • 19 |
V koupelně zaujímá moderní volně stojící vana v centru velkého prostoru po atraktivní ošetření dřevěné podlahy. Panoráma, která se táhne přes svah za, umožňuje klidné sledování času koupele.

  • 20 |


Doporučené čtení
Futuristický design interiéru


Podívejte se na video: Co dělat a nedělat ve Vídni? (Červenec 2022).


Komentáře:

  1. Rust

    Děláš si legraci?

  2. Armen

    Jaká krásná odpověď

  3. Toxeus

    the bad taste that this

  4. Edmond

    Samozřejmě. Stalo se to.

  5. Greagoir

    nesrovnatelná odpověď



Napište zprávu