Design

Nová skvělá kancelář na Facebooku!

Nová skvělá kancelář na Facebooku!



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Studio o + a bylo zodpovědné za přepracování nové kanceláře společnosti Facebook na 150 000 čtverečních stop v Palo Alto v Kalifornii v USA. Během procesu návrhu konzultovala designérská firma se zaměstnanci, aby zjistila jejich očekávání ohledně pracovního prostředí a pro každé oddělení navrhla prostor s odlišným zvratem. Je zde ještě jeden zajímavý bod. Některé stěny zůstaly bílé a některá místa vypadají, jako by ještě potřebovaly nějakou práci. Podle zaměstnance společnosti Everett Katigbak z Facebooku to bylo provedeno záměrně, jak uvádí na svém blogu:

Stejně jako lidé dělají prostor na webu vlastní, rozhodli jsme se udělat totéž s naším fyzickým prostorem. Mnoho stěn jsme nechali bílé a prostory nedokončené, abychom povzbudili zaměstnance, aby přidali dokončovací prvky.

Podívejte se na některé z úchytů v kanceláři:

Zde je rychlá videohra ... err ... průchod po kanceláři. :)

Viděli jste kancelář na Facebooku. Chcete vidět, jak vypadá kancelář Twitteru? Podívejte se na příspěvek na: Twitter Office Interiors.

[Obrázky prostřednictvím Office Snapshots, děkuji za tip, Amit Agarwal]

Sdílejte to na některém z níže uvedených kanálů sociálních médií a dejte nám svůj hlas.


Podívejte se na video: Češi makali na nové sluneční sondě! - Proč to řešíme? #788 (Srpen 2022).